Zoeken
  • Peter Nolten

Zon, zee en strand - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in NIEUW-HAAMSTEDE

Zon, zee, strand en vooral weer veel wind tijdens deze vlog op het strand van Nieuw-Haamstede in Zeeland.


In mijn vorige vlog heb ik jullie 5+1 apps en websites laten zien om landschapsfotografie voor te bereiden. In deze vlog test ik uit in hoeverre de apps het juist hadden. We fotograferen op een prachtige zonnige, maar winderige dag een pier die de zee in loopt met in de achtergrond een ondergaande zon. Het geluid is niet helemaal optimaal vanwege de wind, maar ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien.

16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu