Zoeken
  • Peter Nolten

Weggeblazen op het strand - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in OOSTVOORNE

Op een winderige avond probeer ik een zonsondergang te fotograferen.


Op het strand kan het prachtig zijn, maar ook heel erg winderig. In deze vlog neem ik jullie mee naar een fotoshoot in Oostvoorne, waar ik zo ongeveer het strand af werd geblazen. Normaal is het strand echt een plek om tot rust te komen, maar dit keer gaat dat iets minder goed, maar kom ik nog wel thuis met enkele goeie foto's. Ook bespreek ik een compositie die ik niet vind werken.
Download de preset van deze vlog hier!

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu