Zoeken
  • Peter Nolten

We moeten PRATEN - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in BRASOV

Laat ik gelijk met de deur in huis vallen. Ik ben in Roemenië en blijf hier nog wat langer en ga de vlogs voortaan in het Engels doen.


Wie mij op instagram volgt, kan al hebben gezien dat ik weer in Roemenië ben. Sinds de jaarwisseling ben ik weer bij mijn vriendin in Brasov in Roemenië en dit bevalt me erg goed. Vooral nu de corona maatregelen zo worden aangescherpt in Nederland is het fijn om niet weer maanden uit elkaar te moeten zijn. Daarom ben ik hier nog wel even en wil ik mijn vlogs ook voor mensen uit Roemenië toegankelijk maken, en aangezien zij geen Nederlands spreken ga ik vanaf volgende week mijn vlogs doen in het Engels. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat we in deze vlog doen. Ik maak ook nog enkele prachtige foto's van een wolken inversie in de vallei hier in Brasov!
10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu