Zoeken
  • Peter Nolten

Van een BEKENDE, naar een ONBEKENDE locatie - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE op FLAKKEE

De afgelopen week heb ik dicht bij huis gefotografeerd wat prachtige beelden heeft opgeleverd. In deze vlog ga ik op zoek naar foto's op een voor mij onbekende locatie.


Fotograferen dicht bij huis geeft de mogelijk om een locatie te verkennen en de volgende ochtend vroeg op tijd op locatie te zijn om een foto te maken met prachtige mist. Als je naar een nieuwe onbekende locatie gaat heb je die luxe niet. Maar dat maakt het juist interessant. Je kan met een veel opener blik naar je omgeving kijken en gewoon dingen uitproberen. Als een locatie bevalt kun je altijd later nog terug op een moment dat de condities beter zijn. Dit keer ben ik ongepland bij de Slikken van Flakkee en fotografeer ik een heel klein deel ervan.
5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu