Zoeken
  • Peter Nolten

TULPEN fotograferen met een 50MM F/1.8 lens - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE op GOEREE-OVERFLAKKEE

Bijgewerkt op: 26 apr 2020

Omdat het de tijd is voor tulpen zocht ik een rustig tulpenveld op om deze zonsondergang te fotograferen.


Normaal fotografeer ik met een 17-40 f/4 L of een 70-200 f/4 L-lens van Canon. Deze keer heb ik ook mijn "Plastic Fantastic" Canon 50mm f/1.8 lens meegenomen. Een heerlijke kleine en lichte lens met een vast brandpuntsafstand. Met deze lens fotografeer ik enkele tulpen met een heerlijke flare in het beeld. Om af te sluiten maak ik ook nog met mijn 17-40mm lens een foto met een ok zonsondergang.

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu