Zoeken
  • Peter Nolten

TERUG van WEG geweest - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in DELFT

De bedoeling was om een maand naar Roemenie te gaan, maar dat liep toch even anders. Vandaag ben ik weer voor het eerst aan het fotograferen in Nederland. Eerst maar eens lekker dicht bij huis net buiten Delft.

Na een lange tijd vooral bergachtige landschappen en watervallen te hebben gefotografeerd heb ik wat moeite om te schakelen naar composities van het Nederlandse landschap. Maar gelukkig heb ik een paar vaste composities en locaties waar ik op terug kan vallen om er weer in te komen.6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu

OEFENING baart 'KUNST' - PETER'S PLAATJE PRAATJE

Vandaag doe ik niet wat ik zeg en vertel ik binnen waarom het goed is om ook met minder goed weer te fotograferen. Het klinkt nogal hypocriet zo, maar ik geloof er echt in dat het helpt om ook op da