Zoeken
  • Peter Nolten

Telt DIT nog als WATERVAL? - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in ROEMENIE

Ze worden steeds kleiner die 'watervallen'. Dit is wel de allerkleinste tot dusver.


Na een verkennende wandeling door een voor mij nieuw stuk bos/bergen kom ik toch weer uit bij een waterval. Dit keer bij een wel heel kleine waterval, maar wat mij betreft is het wel een water val. Daarvoor maak ik foto's van de omgeving. Omdat ik overdag fotografeer, in plaats van vroeg 's ochtends of laat 's avonds, en ook nog eens onderwerpen fotografeer waar ik niet zo mee bekend ben, heb ik wat moeite om er goede foto's van te maken. Desalniettemin zitten er toch een paar aardige foto's tussen.
4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu