Zoeken
  • Peter Nolten

Snel VERANDEREND LICHT vraagt om SNEL HANDELEN - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE op de REGTE HEIDE

Het is het einde van de middag en voor ik het weet is het licht verdwenen. Snel nog wat foto's maken!


Ik was lekker op tijd aanwezig op de Regte Heide om in alle rust een vlog op te kunnen nemen. Alleen ben ik nog niet zo gewend om te vloggen met anderen in de buurt, dus kon ik het eerste uur nog niet veel doen. Toen de zon onder begon te gaan werd het rustiger, dus begon ik met vlaggen. Helaas was het meeste van het goede licht toen al verdwenen. Ik neem jullie mee op een haastige zoektocht naar goede composities en mooi licht.
6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu