Zoeken
  • Peter Nolten

Op ZOEK naar RUST - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in ROEMENIË

Ok, misschien is een luidruchtige waterval niet de beste plek om die rust te vinden, maar het is wel mooi om te fotograferen.


Deze week neem ik jullie mee naar mijn lokale waterval hier in Brasov met de bedoeling om naast met goede foto's weg te komen ook wat rust te vinden. Na een aantal uur bij de waterval te zijn geweest ben ik vooral op vanwege het geluid, maar ben ik ook wel weer iets tot rust gekomen en de foto's zijn ook best wel prima, al zeg ik het zelf.


4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu