Zoeken
  • Peter Nolten

Onverwacht, goed licht - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in SCHEVENINGEN

Zit ik rustig mijn verhaal te doen, is er opeens prachtig licht! Een bewolkte dag op het strand leverde uiteindelijk prachtig resultaat op. Onverwacht trokken de wolken net op het goede moment weg voor de zon, waardoor er prachtig licht ontstond precies in het beeld dat ik had gepland. Zo kwam ik opeens thuis met 3 prima foto's in plaats van de verwachtte 0! Toch nog een mooie middag in een wat rommelige vlog.
8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu