Zoeken
  • Peter Nolten

OEFENING baart 'KUNST' - PETER'S PLAATJE PRAATJE

Vandaag doe ik niet wat ik zeg en vertel ik binnen waarom het goed is om ook met minder goed weer te fotograferen.


Het klinkt nogal hypocriet zo, maar ik geloof er echt in dat het helpt om ook op dagen met minder goede condities buiten te gaan fotograferen. Niet voor die portfolio foto, maar om klaar te zijn voor de dagen dat het er toe doet. Ik bespreek het voorwerk dat ik heb gedaan voor twee van mijn favoriete foto's.2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu