Zoeken
  • Peter Nolten

OCHTENDMIST en BESLAGEN filters - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in de POLDER

Wat een prachtige ochtend met dikke mistbanken. Helaas betekent dat ook dat mij filters telkens beslaan, wat nogal onhandig is.


Ik denk dat dit de vlog is waarin ik het minste heb gelopen, maar dat wil niet zeggen dat ik geen mooie foto's heb kunnen maken! Dit kruispunt heeft bijna alles, bomenrijen, vergezichten, losstaande bomen, hekjes en mist. In ongeveer een uur kom ik tot 6 composities binnen 50 meter afstand. Door de hoge luchtvochtigheid beslaat mijn graduele filter de hele tijd, maar gelukkig kan ik daar iets tegen doen tot op een bepaald niveau.
14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu