Zoeken
  • Peter Nolten

MISSCHIEN wordt 't WEL wat - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in OOSTVOORNE

Misschien ook wel niet. Met lage bewolking weet je nooit helemaal wat het wordt. Soms een prachtige avond en soms blokkeren de wolken al het licht en kleur.


Deze keer neem ik jullie weer mee naar het strand van Oostvoorne. Er hangt veel lage bewolking, dus ik ben wat sceptisch of het een mooie avond gaat worden. Daarnaast faal ik ook behoorlijk in het zoeken naar composities met het uitgaande tij. Al met al niet mijn beste avond. Maar gelukkig lukt de zon het om net tussen de wolken en de horizon door te piepen en krijg ik 2 minuten goed licht!
10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu