Zoeken
  • Peter Nolten

Mijn GEAR voor LANDSCHAPSFOTOGRAFIE en VLOGS

Het is tijd om jullie eens mee te nemen in welke gear ik gebruik.


Ik heb vragen voorbij zien komen over mijn filter setup en over mijn statief. Het leek me dan ook goed om jullie eens mee te nemen in welke spullen ik eigenlijk gebruik. In deze video benoem ik zo ongeveer alles wat ik gebruik als ik ga fotograferen en filmen.


Ben helaas mijn L-Bracket en Manfrotto statief vergeten. Nouja, bij deze zijn ze ook genoemd.
25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu