Zoeken
  • Peter Nolten

Moet je DIT WILLEN? - LUCHT VERVANGEN in PHOTOSHOP

Bijgewerkt op: feb 8

In de vlog van vandaag vraag ik mij af of ik het waard vind om een lucht te vervangen.


Ook laat ik jullie zien hoe je binnen 30 seconden een lucht in je foto kan vervangen in photoshop. Maar is het het waard? Krijg ik er voldoening van? Wat mij betreft niet. Landschapsfotografie gaat voor mij om een respect voor de natuur en die heb je niet als je de natuur zelf gaat bepalen door er een lucht in te photoshoppen. De lucht is een integraal onderdeel van onze foto en niet zomaar iets vervangbaars. Maar, dat is mijn mening. Ik ben benieuwd naar die van jullie.
15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu