Zoeken
  • Peter Nolten

Ik had eigenlijk geen plan C - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE op het LEERSUMSE VELD

Ik had hele andere bedoelingen met deze dag, maar soms moet je je plannen laten varen.


In eerste instantie zou ik jullie meenemen naar een oude fabriek aan de Rijn, die mooi omringt zou zijn door het hoge water. Maar het water was niet hoog, dus dat werkte niet. Toen probeerde ik een video te maken over composities als de condities niet goed waren in de bossen rondom het Leersumse Veld. Ook dat werkte niet. Wat doe je dan? Resetten en een nieuw plan bedenken. Plan C. De rust proberen te vinden en vanuit die rust een foto's en een vlog maken. Want landschapsfotografie gaat mij niet alleen om het maken van een goede foto, maar ook om dat rustmomentje vinden en genieten van de natuur om mij heen.

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu