Zoeken
  • Peter Nolten

Ik FOTOGRAFEER een VUURTOREN - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in OUDDORP

Ik wilde deze vuurtoren al langer fotograferen op een stormige dag. De vorige keer dat ik dat deed raakte ik mijn SD kaart kwijt... maar dit keer is het geluk meer aan mijn zijde.


Op nog maar eens een winderige dag rijd ik naar Ouddorp om de vuurtoren te fotograferen. Vanaf de duinen heb je een prachtig overzicht met rechts de vuurtoren en links de zee. Ik had al langer het idee om hier een foto van te maken op een stormachtige dag. En na een gefaalde eerste poging, ben ik dit keer terug voor een tweede poging! De wolken zijn perfect, met voldoende contrast tussen de wolken en een goede duistere uitstraling. Ik fotografeer zowel een panorama als een tweede compositie, waar ik trouwens behoorlijk moeite mee had. Maar het resultaat mag er zijn!
9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu