Zoeken
  • Peter Nolten

een INDRUKWEKKENDE ochtend - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in DELFT

Wow, wat een ochtend. Eindelijk lukt het me om jullie mee te nemen naar een prachtige mistige ochtend.


Ik neem jullie mee naar mijn nieuwe favoriete locatie om te fotograferen dicht bij huis. Op een of andere manier blijft de mist hier altijd hangen en zijn de zonsopkomsten daardoor absoluut prachtig. En zo ook weer deze ochtend. Wat een pracht. Heerlijke foto's, heerlijke rust en nog een vlog ook. Ik hoop dat dit goed overkomt in de vlog. Geniet ervan net zoals ik dat deed die ochtend.

16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu