Zoeken
  • Peter Nolten

HDR, BOMEN en WIND - FOTO EDITEN

In deze video neem ik je mee in hoe ik een van de foto's uit de vlog van vorige week heb ge-edit.


Een HDR kan een groot dynamisch bereik samenvoegen in een foto, maar heeft één groot probleem. Wanneer je verschillende foto's van een boom in Lightroom probeert samen te voegen ontstaan er lelijke plekken in de foto waar de boom net heeft bewogen tussen de foto's. Na de HDR te hebben geditched als optie voeg ik twee andere foto's samen in een focus stack. Hiervoor gebruik ik Lightroom en Photoshop.Het eindresultaat

18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu