Zoeken
  • Peter Nolten

FOTOGRAFEER ook DICHT BIJ huis - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in DELFT

Je hoeft niet ver te reizen om te fotograferen. Ook dicht bij huis zijn er composities te vinden. Soms ik het lekker om niet te ver te moeten reizen om een foto te maken. Deze zondagmiddag had ik eigenlijk niet zo’n zin om naar buiten te gaan, maar ben ik toch op mijn fiets gestapt naar het lokale park. Hier fotografeerde ik twee treurwilgen die ik enkele jaren geleden ook heb gefotografeerd. Het zijn nog niet de allerbeste foto’s van deze prachtige wilgen, maar het was in ieder geval heerlijk om lekker buiten te zijn en foto’s te maken. Als ik een les mee kan geven deze keer is het: Go out and do it. Blijf niet thuis hangen, maar sleur jezelf naar buiten en geniet van je fotografie.
Download de LIGHTROOM PRESET hier.

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu