Zoeken
  • Peter Nolten

een PRODUCTIEVE ochtend - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in DELFT

Deze ochtend praat ik weinig en maak ik veel foto's.


Of zo voelt het in ieder geval. Het was een geweldig mooie ochtend met dikke mist, wat zorgde voor prachtige foto's. Soms weet ik wat ik ga fotograferen, maar op zo'n mistige dag zijn er opeens overal foto's te vinden, zolang je maar kijkt en open staat voor alle mogelijkheden. Na een zeer blauw, blauw uur, komt de zon geweldig mooi door en neem ik een paar knal oranje/gele foto's recht tegen de zon en de mist in. Kijk mee om de foto's te zien en bekijk zo nog eens rustig aan op mijn website, of instagram deze week!
4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu