Zoeken
  • Peter Nolten

Een ONVERWACHT mooie OCHTEND - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in REEUWIJK

Met een band wolken op de horizon verwachte ik een vlog te gaan maken over het voorbereiden op een locatie, maar het was onverwachts toch nog erg mooi!


Ik ben al weken op zoek naar een steiger die ik met zonsopkomst of ondergang kan fotograferen. Na het bezoeken van wat steigers had ik nog altijd niet de goede gevonden. Tot ik op instagram een foto zag van Ivo Mostert, zie de link, met een hele goede steiger, die goed bereikbaar is en redelijk richting zonsopkomst gericht is. Ik checkte de locatie op Google Maps en besloot de ochtend erna de steiger ernaast te gaan fotograferen. In deze vlog neem ik jullie mee naar deze locatie bij de Reeuwijkse Plassen en komt het licht er onverwachts nog erg goed uit, zodat ik thuiskwam met wat goede foto's en een nieuwe fotolocatie in de pocket!
6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu