Zoeken
  • Peter Nolten

Een NIEUW niveau van MINIMALISME - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE op het MAASVLAKTE STRAND

Ok, alleen de laatste foto is heel minimalistisch en ik weet niet eens of ik 'm echt mooi vindt, maar het is zeker een nieuw niveau in minimalisme voor mij.


In deze vlog zijn we terug op het Maasvlakte strand. Dit keer zonder haast, maar met iets minder licht. Desalniettemin (yes!) is het een heel rustgevende avond met een hoop foto's. Ik fotografeer de reflectie van het water, stukken zand in het water, water tussen het zand, hetzelfde zand in het water, meer zand in water en zo ongeveer niets. Tja, je kan de vlog beter kijken dan deze toelichting lezen denk ik. Veel plezier!
5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu