Zoeken
  • Peter Nolten

COMPOSITIE stress - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in ROEMENIË

Een compositie is niet zomaar gevonden en soms moet je het beste maken met de locatie die je hebt.


Ik neem jullie mee in mijn zoektocht naar composities en leg uit wat ik zie in de foto, maar maak niet altijd de goede beslissingen in het veld. Soms wil ik iets aanpassen aan een foto, maar is dat fysiek niet mogelijk of zie ik geen andere optie dan gewoon de foto laten zoals het is. En soms denk ik in het veld een beslissing te nemen, maar blijkt thuis dat ik het toch anders had moeten doen. Ach ja, dat zal altijd wel zo blijven denk ik.
4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu