Zoeken
  • Peter Nolten

CANON 16-35 mm f/4 vs 17-40 mm f/4 vergelijking. Deel 1 - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in LAGE VUURSCHE

In deze vlog ga ik op zoek naar twee foto's om deze twee groothoeklenzen te vergelijken.


Sinds een paar weken heb ik een nieuwe groothoeklens, de Canon 16-35 mm f/4 L lens om mij Canon 17-40 mm f/4 L lens te vervangen. Ik was wel eens benieuwd hoeveel mooier de foto's nou eigenlijk zijn met deze nieuwe lens. Zijn de hoeken scherper? Is er minder vervorming? In deel 1 ga ik in de Lage Vuursche op zoek naar twee composities om de vergelijking te kunnen maken. Volgende week deel 2 waarin meer in detail kijk naar de foto's.
25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu