Zoeken
  • Peter Nolten

blijf POSITIEF - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in WASSENAAR

Nee, dit is niet een van mijn beste dagen. Soms ben je minder scherp of zit het gewoon allemaal even tegen.


Toch neem ik jullie mee deze dag. Ik wil jullie ook de mislukkingen laten zien. Tja, wat is er nog over te zeggen. De prachtige lucht in de thumbnail heb ik niet gefotografeerd, maar wel een stukje helmgras. Deze ochtend had beter gekund. MAAR ik ben wel lekker buiten geweest en dat is in dit geval misschien wel belangrijker.

14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu