Zoeken
  • Peter Nolten

Au NATUREL - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE IN ROEMENIË

Dit keer geen uitleg, maar gewoon heerlijke stilte.


Toen ik mijn auto uitstapte hoorde ik de vogels, de krekels en andere achtergrond geluiden en besloot ik om dit keer geen woord te zeggen, maar jullie mee te laten genieten van de geluiden van t platteland van Roemenië. Ik fotografeer slechts 1 foto, een compositie die ik eerder had gevonden en laat het daar lekker bij. Het was geen spectaculaire zonsondergang of wat dan ook, maar wel een heerlijk rustgevende avond.
5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu