Zoeken
  • Peter Nolten

2020. de MISLUKTE opnamen - LANDSCHAPSFOTOGRAFIE in NEDERLAND

In 2020 heb ik een aantal vlogs gefilmd die ik niet online heb geplaatst om verschillende redenen.


In deze nieuwjaarsvlog neem ik jullie mee naar de vlogs die het niet zijn geworden. Te donker, SD kaart kwijt of kapot, teveel mensen, vlog niet afgemaakt, problemen met audio. Genoeg redenen om een vlog niet af te maken en online te plaatsen. Het leek me leuk om dit samen te voegen tot een compilatie om het jaar mee te beginnen. Geniet ervan en tot volgende week!
18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een INTERVIEW bij de FOTOGRAFIE COMMUNITY

Afgelopen week was ik te gast bij de Fotografie Comunnity, een groep georganiseerd door Pjotr Schelling om daar iets te vertellen over landschapsfotografie. Elke week wordt er in de fotografie commu